Poller paalt busje ๐Ÿ“ธ

Wat een ellende: het Service & Veiligheidsbusje van Connexxion kwam vers terug van een servicebeurt toen het vanmiddag rond 17.00 uur door de poller van de Beatrixbrug werd gespiest.

Het busje staat momenteel, 17.40 uur, nog op de poller. Poller-leverancier Erdi is aanwezig, maar kan weinig doen. Omstanders menen dat er een hijskraantje aan te pas zal moeten komen om het busje te bevrijden uit de benarde positie. Dezelfde omstanders denken ook dat het busje als verloren kan worden beschouwd.

De pollers van Zaandam hebben al veel slachtoffers gemaakt. Het bleef daarbij niet altijd alleen bij (flinke) blikschade. De klap en het uitklappen van de airbag kunnen aardige verwondingen opleveren. Ook in dit geval werd de airbag geactiveerd. Hij plofte hard in het gezicht van de chauffeur die er vooralsnog (ook weer vastgesteld door de omstanders) enkel een slecht humeur aan over hield.

Pieter Grandiek

Hier zie je dat de airbag werkte:

Pieter Grandiek
Pieter Grandiek

Rond 18.00 uur is het betere bergingswerk in volle gang:

De Orkaan
De Orkaan

De foto boven is van Gรผlben Pamir

Deel dit artikel:

10 reacties

 • Het wachten lijkt op de eerste zwaar gewonde. Of erger.

 • Arie Hoogendoorn

  Gooi die brug toch definitief open.Dat geharrewar,paal hoog paal laag. De winkelstraat Westzijde is toch niet meer wat het geweest is. Onze nieuwe meubelboulevard.

 • Mary Schuijt

  Sevice en veiligheid kan er normaal gesproken gewoon overheen, er is een speciale zender onder de bus die de pollen bediend. Dus normaal gesproken hadden ze er gewoon door kunnen rijden.

 • Adri van Wijnen

  Je kan nu wel een ontheffing achter je voorruit hebben, maar als de transponder onder de bus niet werkt of zelfs niet aanwezig is, gaat die poller niet naar beneden. En ik blijf t zeggen: alleen bij groen licht doorrijden!!

 • Jaap Meeuwsen

  De poller leverancier keek er naar maar kon ook niks doen.
  Ik vind het allemaal best wel geestig.
  Na al die jaren ellende met die dingen wordt het toch echt tijd om ze te verwijderen…betreft het hele land hoor, niet alleen Zaanstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *