Mama’s Wormerveer twee weken gedwongen dicht

Gisteren kregen we een persbericht waarin stond dat op last van Zaanstad ‘een horecabedrijf’ in Wormerveer tijdelijk gesloten is.

Aan restaurant Mama’s op de Stationsstraat/Wandelweg in Wormerveer hangt een poster waarop staat dat ze gesloten zijn in verband met de vakantie.

Nu kan het zo zijn dat de eigenaren de gedwongen sluiting door Zaanstad hebben aangegrepen om op vakantie te gaan, maar de reden van de sluiting is toch echt het feit dat er een overtreding werd geconstateerd op grond van de Wet op de Kansspelen.

Er zouden te veel gokautomaten hebben gestaan en tijdens controle werd vastgesteld dat er geen leidinggevende aanwezig was. Eerder op de dag was het pand verzegeld, verboden te betreden en het was voorzien van een oranje stickers met tekst:

De verzegeling en de stickers zijn nu verdwenen. Door wie en waarom weten we niet.

Wordt vervolgd.

Deel dit artikel:

4 reacties

  • Kelwin de groot

    dat is al 15 jaar zo dat daar meerdere automaten aanwezig zijn, eindelijk dat ze daar een keer grip op hebben.

  • Willy Andriol

    Ik weet dat speelautomaten geheel verboden zijn in de horeca.
    Zal on line gokken gerelateerd zijn. Met lage prijzen en/of omzet moet je je hoofd op een andere manier boven water zien te houden en neem je risico van sluiting. Ik wil niks goedpraten maar als ex horecaondernemer heb ik nooit het nut ingezien van rookverbod , speelautomatenverbod, 18 niks, decibelrestrictie en vroege sluitingstijden. Jonge mensen zullen altijd hun plek vinden. Wetten en restrictie werken misschien alleen maar tegen.Maar wet is wet. Daar moet iedereen zich aan houden. Gezelligheid wordt wel steeds minder. Ik ben 62 en heb het gelukkig allemaal meegemaakt. Mijn dochter is 16 en ook aan het ontdekken zoals papa vroeger. Ik zou voor geen goud met haar willen ruilen. @Mama’s. Ga straks weer open en doe het netjes.Met correct ondernerschap is er op deze stek zeker een boterham te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *