Roltrap (wel nieuws)

Gister op De Orkaan: een foto van de roltrap bij de Hermitage in Zaandam met als toevoeging “geen nieuws”. Want ondanks alle vragen en beloftes over de roltrap blijft die met grote regelmaat haperen. Hij was gister al minstens vier dagen buiten werking.

Maar vandaag dus toch een beetje nieuws (en een verse foto). Harrie van de Laan (POV) is “toch maar weer eens in de pen geklommen. Geen idee hoeveel setjes vragen ik heb ingediend en hoeveel beloften er zijn gekomen.”

In die laatste zin vermoeden wij overigens dat het woordje niet ontbreekt.

Hieronder de tweet met de vragen aan wethouder Gerard Slegers… Waarom is het niet gelukt?

Deel dit artikel:

8 reacties

 • Mies Bosveld

  Gerard Slegers is (naar mijn mening) een onbekwame bestuurder.

 • H.J.Kroes kroes

  Nu de POV in het college zit wordt alles opgelost

 • Rens Kamminga

  Volgens mij staat Harrie van der Laan aan het roer om een nieuwe coalitie te vormen voor de gemeente Zaanstad. Dan lijkt het mij een kleine moeite om het roer eens volledig om te gooien en met een geheel nieuwe formatie aan de slag te gaan. Veel van dit soort vragen zullen dan welhaast overbodig worden lijkt mij. De heer Slegers moet nog een beetje los van het pluche gewrikt worden.

 • Erik Schouten

  Overdekken lijkt me de beste oplossing deze roltrappen zijn bedoelt voor binnen!

 • J de Vries

  Plaats er een kap overheen dat is op lange termijn goedkoper dan iedere keer te laten maken

  • hans van rheenen

   @J de Vries. Een geniaal idee met die (doorzichtige) kap, ècht.

   Eventueel aan het design van de lift aanpassen, of omgekeerd en de heer Sjoerd Soeters laten aftekenen om latere claims te vermijden.

   Overigens goedkoop, goedkoper … goedkoopst, naast het mooiste hotel van de wereld kunnen deze kinderziekte-achtige storingen gewoon helemaal niet. Toeristen van over de hele wereld die aangetrokken worden, zullen er totaal geen begrip voor hebben.

 • Addy Verschuren

  Een kap past niet, vanwege de doorgang tussen station en Gedempte Gracht. En de raad heeft boter op haar hoofd, want het college heeft jaren geleden al voorgesteld de roltrap te vervangen door een mooie vaste trap, maar dat wilde de raad niet. Want hoe moest het dan met minder validen? Die kunnen met de lift (naast de trap en in de Hermitage) of met de roltrap van de Hermitage. Het moet alsnog, want een stilstaande roltrap is voor minder validen helemaal een niet te nemen hindernis.

 • Ja je moet studeren om de telefoon,computer te bedienen .om de trap te laten maken .en ja het zijn ambtenaren komt er aan.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *