Schade en chaos door botsing Zaandam

Aan het eind van de middag rond 17.00 uur klapten twee auto’s op de Koningin Julianaweg hard op elkaar. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend, maar de schade was aanzienlijk. 

Een van de voertuigen raakte een lantaarnpaal die brak. De zwarte auto kwam op de bedrading van de paal tot stilstand waardoor een extra gevaarlijke situatie ontstond. 

Twee inzittenden werden ter plekke nagekeken, maar hoewel het ziekenhuis op steenworp afstand lag, hoefde niemand er naartoe. 

Op de weg rond het ongeval was het lange tijd een chaos. 

Deel dit artikel:

2 reacties

  • D de Jong

    Je kunt al bijna raden hoe dit gebeurd is.
    Rij er dagelijks vele malen en het gaat veel vaker bijna fout.

    Nog even snel met hoge snelheid invoegen voor of op het verdrijvingsvlak. Stel je voor dat je achter een andere auto moet blijven rijden.

    Ook vandaag weer een VW polo/golf met een kilometer of 70 via de linkerbaan over het verdrijvingsvlak heen, bijna tegen een tegemoetkomende auto aan op de andere weghelft om vervolgens bij de school alsnog hard moeten remmen om rechtsaf te kunnen slaan.

  • Bij ontbreken van voldoende toezicht geldt het recht van de sterkste. gaat meestal nog net goed. totdat 2 chauffeurs zichzelf allebei de sterkste wanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *