Station Zaandam: AKO in aantocht

Zaterdag opent de nieuwe AKO-kiosk bij station Zaandam. Daarmee is de winkelgalerij bij het station compleet.

Aanvankelijk was de komst van AKO voor september 2019 gepland, maar dat werd dus niet gehaald.

Gister werd de winkel ingericht. De AKO komt vanaf het Stadhuis gezien in de eerste (dubbele) unit.

Naast de AKO zit sinds kort Nails & Spa by Eva en daarnaast is het sushi-afhaal- en bezorgrestaurant Füdo.

De Kiosk zou volgens de plannen ook verhuizen maar die is in de stationshal gebleven. De bloemenboetiek en Smullers zijn wel naar de winkels aan de overkant verhuisd. Aan het einde zit de nieuwe AH to Go.

de nagels van Eva…
AKO wordt ingericht
AKO week geleden
Deel dit artikel:

4 reacties

 • Didier Hennequin

  De vestiging van Smullers heb ik al een tijdje niet meer geopend gezien. Middels een A4’tje op de deur wordt de potentiële klant verwezen naar vestigingen elders in de provincie. Ben benieuwd of die nog terug open gaat.

 • hans van loo

  Verwijzing naar “vestigingen elders in de provincie”, Smullers is erg overtuigd van de exclusiviteit van zijn hapjes om aan te raden een reis naar een andere vestiging elders te maken.

 • Didier Hennequin

  Ik ben speciaal nog even wezen kijken, en onder het kopje ‘Tijdelijk gesloten’ worden filialen geopperd in het hele land, tot aan Eindhoven aan toe. Bourgondisch Brabant.

 • hans van loo

  De AKO. In mijn jeugdjaren bevonden zich in Amsterdam her en der beige/lichtgroene houten kiosken waarin een veelal breiende dame dienst deed.
  De kiosken waren vrij klein en rondom voorzien van glas. Achter het glas bevonden zich de blaadjes. De toen ondeugende afbeeldingen op de voorzijde van lustopwekkende blaadjes werden afgeschermd door een ander blad over het bloot te bevestigen.Je mocht dat niet zien.Aan de voorzijde bevond zich een loketje.Je moest bukken om die kioskmevrouw te zien en aan te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *