Teststraat Wormerveer dicht, Zaandam weer open

Zondag waren de GGD-teststraten gesloten vanwege het slechte weer. Maandag waren er technische problemen in Zaandam waardoor ook deze teststraat dicht bleef.

Zaandam gaat op dinsdag 9 februari weer open, maar de teststraat in Wormerveer blijft nog gesloten.

De teststraten in Purmerend en Zaandam gaan open om 10.30 uur. In Purmerend starten de voorrangstesten voor zorg- en onderwijspersoneel ook om 10.30 uur. De uitslag volgt dezelfde dag. Vaccinatielocatie De Beuk in Purmerend is geopend van 8.00 – 20.00 uur.

Door technische problemen was de teststraat Zaandam maandag gesloten. De GGD heeft mensen die daar een afspraak hadden gebeld. Ze kregen het aanbod om in Purmerend de coronatest te halen. Dat belletje kwam rijkelijk laat volgens bronnen van De Orkaan waardoor de test niet door iedereen gedaan kon worden.

De GGD zet extra medewerkers in om mensen te helpen om veilig de vaccinatielocatie binnen te komen. De gemeenten en GGD zorgen voor gladheidsbestrijding. Zij strooien en ruimen sneeuw.

Foto: gesloten corona-teststraat in Zaandam (foto: GGD)

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Eveline Vlaanderen

    Ook bij mij kwam het telefoontje pas na mijn afspraaktijd. Ik kwam voor niks bij de teststraat, en met mij zeker nog 3 personen die niet waren afgebeld.
    Kon wel s middags in Purmerend terecht.

  • Melvin Appert

    Ik heb 8 februari om 13:50 uur een bevestiging gekregen voor een coronatest in Zaandam om 15:42 uur. Dit terwijl de teststraat al de gehele dag gesloten was. Ik begrijp dat door omstandigheden een locatie gesloten kan zijn, ik begrijp niet dat ik gewoon een afspraak krijg op een gesloten locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *