Thorbeckeweg af… maar nog niet helemaal… (filmpje)

In september 2017 was de Thorbeckeweg (N516) af na bijna een jaar werk. De doorstroming is beter maar bij de afslag naar de Coentunnel gaat het nog vaak mis.

De drukke afslag met de korte invoegstrook van slechts één rijbaan kan gevaarlijke situaties opleveren. Vooral omdat de borden niet helemaal duidelijk zijn.

De provincie zegt al diverse meldingen van weggebruikers te hebben gekregen over de bebording en belijning. Die zou verwarrend werken. De provincie onderzoekt met de aannemer de meldingen.

“Aan de hand van dit onderzoek wordt er een verbeterplan opgesteld. Het uitvoeren van het onderzoek en verbeterplan neemt enige tijd in beslag. Via Facebook houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij namen poolshoogte en maakte een korte video. Eén van de problemen is dat de oprit naar de Coentunnel niet erg duidelijk is aangegeven, op het bord staat rechtuit, terwijl op het wegdek rechtsaf staat. Het gebeurt regelmatig dat auto’s nog op het laatste moment naar rechts willen.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • joop tralala

    Voor duur geld worden mensen betaald om deze rampspoed te creeeren. Zou de betreffende persoon direct de zak geven. Tevens alle schade die door deze idioterie is ontstaan op hem verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *