ToyChamp opent 28 juli

Speelgoedreus ToyChamp gaat op 28 juli open in het oude MediaMarkt-pand aan de Hermitage in Zaandam. De afgelopen weken is er ingrijpend verbouwd in het pand.

Mediamarkt verliet in mei 2021 Zaandam nadat het bedrijf het niet eens kon worden met de gemeente Zaanstad over de verhuizing naar bedrijventerrein Zuiderhout.

ToyChamp is niet de enige nieuwkomer aan de Hermitage bij station Zaandam. In september opent McDonald’s een vestiging op de begane grond.

Edwin Wielenga maakte de foto’s.

Lees ook:

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Suus hesselmann

  Die Mac staat me zo tegen he. Dat vind ik echt een dingetje.

  • Siem van westen

   Net als bij de meeste winkels op de gracht….. je kunt er zo aan voorbijlopen.

   • Oliver de Wit

    Je kunt er zo aan voorbij lopen, maar ik vrees dat veel ouders zwichten voor kindergezeur, en zelfstandig shoppende tieners ook minder verstandige keuzes gaan maken.

    Zaanstad is al niet bepaald de gezondst etende gemeente, als ik zo in het weekend de gedempte gracht bekijk schuurt het BMI gemiddelde zeker al tegen de 30 aan.

 • Oliver de Wit

  Ik loop er nog niet echt warm voor.

  Intertoys is niet bepaald de beste speelgoedzaak met hun sexistische “roze vs blauw” tweescheiding, schreeuwerige hype brands en stapels plastic troep — maar het lijkt er op dat deze nieuwkomer nog een slag erger is op de “gericht op tokkies” schaal.

  We verliezen een electronica zaak voor het proletariaat, en krijgen er een speelzooizaak voor het proletariaat voor terug.

 • Fred Blijestein

  Is er wel eens een winkel waar wel alles deugt? Ik heb het idee dat het merendeel van de Zaanse bevolking bestaat uit azijnpissers, die bij elke verandering of vernieuwing op tilt slaan en overal maar negatief commentaar op leveren. Dat heeft geen zin en je vergiftigt jezelf. Zaankanters bekeert U toch eens tot het positivisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *