Trek een kroket! Actie voor Eric’s Automatiek (met filmpje)

Iedereen kent Eric’s Automatiek. Wij hebben het vermoeden dat elke Zaankanter er weleens iets uit de muur heeft getrokken. Het is een soort fruitautomaat zonder fruit waar je altijd prijs hebt wanneer je er geld ingooit en wij kregen er geen genoeg van.

Marco en Eric vinden het wel genoeg na 34 jaar. Ze gaan zich richten op hun andere zaak en nemen iets meer rust.

Melvin van der Velde hoopt dat de mannen vandaag allesbehalve rust krijgen. In de Facebookgroep Je bent Zaankanter als… plaatste hij gisteren een oproep:

Goedendag, Beste Zaankanters.

Zoals jullie allemaal weten stopt onze Zaanse Eric’s Automatiek ermee, hoe mooi zal het zijn als iedereen die morgen de stad in gaat nog 1x een kroketje haalt. In de gulden tijd verkochten zij gemiddeld 300 kroketen pd, nu met een beetje geluk 300 pw. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit een onvergetelijke zaterdag wordt voor ze! Doen jullie mee! Alvast bedankt allemaal.

Dat is niet aan dovemansoren gericht. Zijn bericht is al bijna 50 keer gedeeld en we hebben er goede hoop op dat Eric en Marco vandaag door hun voorraad kroketten heenkomen. Wij trokken een kroket en maakten meteen een minuutje film:

Deel dit artikel:

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *