Van De Velde Packaging neemt Remmert Dekker over

Nadat vorig jaar het Assendelftse bedrijf Veerkarton werd gekocht, heeft de Belgische Van De Velde Packaging groep nu ook het Wormerse bedrijf Remmert Dekker Packaging overgenomen.

Remmert Dekker bestaat 125 jaar in 2021 en is gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen voor de food-industrie.

Op de site van Remmert Dekker (een van de 10 Zaanse Hofleveranciers) wordt gemeld:

Voor Van De Velde Packaging past de acquisitie in haar ambitie om uit te groeien tot een speler van belang in vouwkartonnage en de bijhorende verpakkingsmachinebouw. Met Remmert Dekker Packaging versterkt de groep haar positie binnen Europa en kunnen synergiën benut worden en expertise uitgewisseld.

Remmert Dekker Packaging blijft vanuit Wormer haar klanten op haar vertrouwde wijze bedienen en zich focussen op innovatieve verpakkingen in het bijzonder binnen de foodsector. Een sector die sterk in de lift zit dankzij de overschakeling van plastic- naar kartonnen verpakkingen. Duurzaamheid is dan ook een hoofdmotief in ons handelen.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Een reactie

  • We feliciteren Annemarie Dekker van harte met deze transactie.

    Remmert Dekker Packaging is een sterke speler in de verpakkingsindustrie. De innovatieve reputatie kan verder uitgebouwd worden binnen de Belgische Van de Velde Groep.

    Sophista fusies en overnames heeft haar mogen begeleiden in deze transactie, waarbij we o.a. de waardering, onderhandelingen en volledige transactiebegeleiding hebben mogen verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *