Vlogger Ismail Ilgun heeft “vier dagen vast gezeten” en is daarna “drie dagen weggeweest om me rust te pakken en beetje hulp te krijgen met alles”.

Op zijn Facebook-pagina kijkt hij terug op wat er allemaal gebeurd is.

De Orkaan haalt de meest treffende passages uit het stuk (we hebben de tekst iets leesbaarder gemaakt door het in stukken te knippen en een paar leestekens toe te voegen).

Nadat ik vrij kwam mocht ik zaandam niet in en niks plaatsen op social media terwijl er allemaal weer onzin werd geschreven en iedereen een bepaalde beeld heeft gekregen van de jonge die ik niet ben, alles en wat iedereen doet komt op mijn naam

ik zeg niet dat het iemands anders schuld is, ik beken dat ik dom gedrag heb getoont en bepaalde dingen online heb gezet die beter niet konden maar dit had nooit zo ver moeten komen de jongens en ik hebben dit nooit gewild, we zijn jong en onervaren en weten niks van het televisie leven of media leven we hebben fouten gemaakt die we konden vermijden maar die zijn eenmaal gebeurt maar fouten worden gemaakt in het leven als je er maar van leert en ik heb er zeker van geleerd.

Ik heb gepraat met me emoties en gevoelens i.p.v. me gedachtes maar niet achteruit kijken daar kom je niet verder mee, vanaf nu moeten we het goed aanpakken.

Voor iedereen die is beledigd hierbij my apologize, bekijk deze video voor me [zie hieronder] af wil haar echt bedanken voor deze mooie video.

Ze hebben me camera telefoon laptop pc alles afgepakt dus even moeilijk met de vlogs en ik wil even rustig aan doen en alles verwerken maar komt goed ik hou rekening met de mensen die achter me staan ik ga zsm weer vlogge, ik stop nooiiitttttt al halen ze de betalingen weg.

Bedankt voor alles media, je hebt het 20000x erger gemaakt dan het al is. maar ja ook kijken na de goeie dingen, heb mensen gesproken en er staan ook genoeg mensen achter me speciale so naar appa ismo lijpe en kees koning en natuurlijk nog veel meer mensen die me hebben geholpen en die me gaan helpen met deze adventure.