Vol met drol

‘Drol drie uit Krommenie’, ‘Afvalschijting mislukt’, ‘Krommeniër drollendrama’…

Onze koppenmakers gingen los bij de foto die we van Wies van Eden uit Krommenie ontvingen. We bleven echter volwassen en houden het simpelweg bij ‘Vol met drol.’

Het is dan ook een serieus probleem dat we hier bij de kladden hebben: je zal maar aan de Zilverschoonlaan of Zwanenbloemstraat wonen en tegen deze shitzooi aan moeten kijken.

Positief is dat de hondenbezitter de moeite neemt de excrementen (stront/feces/drek/kak/schijt/uitwerpselen) van zijn (m/v) knuf op te ruimen en in kleurige plastic zakjes te doen. Negatief is vervolgens dat er voor de dampende zakjes geen fijn plekje is in de hondenpoepafvalbak omdat meerdere hondenbezitters hetzelfde doen.

In 2020 wordt er in Zaanstad zo’n 600.000 aan hondenbelasting gecollecteerd, heel misschien kan een extra poeprondje geregeld worden?

drollenbak Krommenie

Wies van Eden

Deel dit artikel:

10 reacties

 • Ria Gijssen

  Mazzel dat kun bak nog “open” was. In zaandam worden ze begin december gesloten(ivm vuurwerk) en zijn ze nu nog niet open. Er staan toch ook gewone prullenbakken waar je je netjes opgeraapte afval kwijt kunt. Of neem het mee naar huis.

 • Marjolein Lensink

  Is het nou zo moeilijk om de week voor Oud&Nieuw t/m de week erna je zakje in een andere prullenbak te gooien? Dan zijn de poepbakken namelijk afgesloten ivm vuurwerkvandalisme. Neem gewoon mee naar huis in de Kliko of in de zij-invoer van de ondergrondse afvalcontainers.

 • Tini Reiz

  De prullen bakken worden al van voor de kerst niet gedaan.

 • Karin Singeling

  Tjonge wat netjes, drollen in zakjes. Hier, achter de Blokschaaf aan water Het Wiel, liggen de drollen lekker te dampen in het gras. Drollen opruimen, ‘ja daaag, ik betaal toch hondenbelasting, hoer!’.

  • hans van loo

   Inderdaad zijn de hondeneigenaren die de uitwerpselen van hun lieverdje met een zakje opruimen schaars. Het valt zelfs op als ik het iemand wel zie doen.

 • roel sluis

  Eigenaren van honden zijn soms strontmakkelijk.
  Ik vraag me soms wel eens af , aan welke kant van de lijn de echte hond zit ?

 • Dick van den Dobbelsteen

  ” Heb je een hond?
  Hou dan ook de stront”!!!

 • Fred Niesten

  De avondploeg is nog het ergste. Lekker stiekem je hond laten poepen en niet opruimen. Kraag hoog. Walgelijke eigenaren. Begin dan niet aan een hond als je het goor vind om in je maatjes stront te graaien. Vind ik ook goor.

 • roel sluis

  Sommige hondeneigenaren hebben overal schijt aan. !
  Ze zijn hondsbrutaal.
  Je zou ze eigenlijk te kakken moeten zetten.
  En anders maar een poepie moeten laten ruiken.

 • F.Sjoerds

  En hoe zit het dan met de kattestrond ja met een D ,het is niet één kat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *