Vol met drol

‘Drol drie uit Krommenie’, ‘Afvalschijting mislukt’, ‘Krommeniër drollendrama’…

Onze koppenmakers gingen los bij de foto die we van Wies van Eden uit Krommenie ontvingen. We bleven echter volwassen en houden het simpelweg bij ‘Vol met drol.’

Het is dan ook een serieus probleem dat we hier bij de kladden hebben: je zal maar aan de Zilverschoonlaan of Zwanenbloemstraat wonen en tegen deze shitzooi aan moeten kijken.

Positief is dat de hondenbezitter de moeite neemt de excrementen (stront/feces/drek/kak/schijt/uitwerpselen) van zijn (m/v) knuf op te ruimen en in kleurige plastic zakjes te doen. Negatief is vervolgens dat er voor de dampende zakjes geen fijn plekje is in de hondenpoepafvalbak omdat meerdere hondenbezitters hetzelfde doen.

In 2020 wordt er in Zaanstad zo’n 600.000 aan hondenbelasting gecollecteerd, heel misschien kan een extra poeprondje geregeld worden?

drollenbak Krommenie

Wies van Eden

Deel dit artikel:

10 reacties op Vol met drol

 1. Ria Gijssen schreef:

  Mazzel dat kun bak nog “open” was. In zaandam worden ze begin december gesloten(ivm vuurwerk) en zijn ze nu nog niet open. Er staan toch ook gewone prullenbakken waar je je netjes opgeraapte afval kwijt kunt. Of neem het mee naar huis.

 2. Marjolein Lensink schreef:

  Is het nou zo moeilijk om de week voor Oud&Nieuw t/m de week erna je zakje in een andere prullenbak te gooien? Dan zijn de poepbakken namelijk afgesloten ivm vuurwerkvandalisme. Neem gewoon mee naar huis in de Kliko of in de zij-invoer van de ondergrondse afvalcontainers.

 3. Tini Reiz schreef:

  De prullen bakken worden al van voor de kerst niet gedaan.

 4. Karin Singeling schreef:

  Tjonge wat netjes, drollen in zakjes. Hier, achter de Blokschaaf aan water Het Wiel, liggen de drollen lekker te dampen in het gras. Drollen opruimen, ‘ja daaag, ik betaal toch hondenbelasting, hoer!’.

  • hans van loo schreef:

   Inderdaad zijn de hondeneigenaren die de uitwerpselen van hun lieverdje met een zakje opruimen schaars. Het valt zelfs op als ik het iemand wel zie doen.

 5. roel sluis schreef:

  Eigenaren van honden zijn soms strontmakkelijk.
  Ik vraag me soms wel eens af , aan welke kant van de lijn de echte hond zit ?

 6. Dick van den Dobbelsteen schreef:

  ” Heb je een hond?
  Hou dan ook de stront”!!!

 7. Fred Niesten schreef:

  De avondploeg is nog het ergste. Lekker stiekem je hond laten poepen en niet opruimen. Kraag hoog. Walgelijke eigenaren. Begin dan niet aan een hond als je het goor vind om in je maatjes stront te graaien. Vind ik ook goor.

 8. roel sluis schreef:

  Sommige hondeneigenaren hebben overal schijt aan. !
  Ze zijn hondsbrutaal.
  Je zou ze eigenlijk te kakken moeten zetten.
  En anders maar een poepie moeten laten ruiken.

 9. F.Sjoerds schreef:

  En hoe zit het dan met de kattestrond ja met een D ,het is niet één kat.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.