Vuist tegen Primark van SP Zaanstreek

Het is natuurlijk heel serieus en respectabel wat die jongens m/v van de SP doen. Dat de werknemers van Primark respect verdienen en niet als slaaf behandeld mogen worden lijkt ons duidelijk!

SP Zaanstreek blijft tenminste niet achter het toetsenbordje geplakt, maar ze laten irl zien dat ze het er niet mee eens zijn!

Ze togen vandaag naar het centrum van Zaandam om voor het hol van de leeuw te laten zien dat de respectloze manier van managen niet gepikt wordt!

Boks! Respect! Tomaat! (op een plek naar keuze)

Helaas kwamen de foto’s binnen op vrijdagmiddag. Veel mensen weten dat de onder onbetaalde, zwaar uitgebuite, immer gekleineerde en geïntimideerde redactie van De Orkaan op dat moment zijn m/v leed wegdrinkt. Het gevolg zie je hieronder (voor de duidelijkheid: op het bord stond in het echie: ‘WIJ ZIJN GEEN SLAVEN’):

 

En dan toch even het echte bord:

Oproep
Heb jij ook een geinige tekst voor op het bord van Roland? Laat het ons weten via Facebook, twitter, mail, of reageer onder dit stuk. Wij zetten onze geniale meestershoppers graag aan het werk met jouw creatieve ingeving. Roland van Braam (het SP-raadslid dat het bord vasthoudt) zal uit de inzenders een winnaar kiezen. De winnaar krijgt eeuwige roem en een tros tomaten.

De eerste inzending is van Bert:

Bert

Yes: de tweede van Edwin Kleiss:

Edwin Kleiss

En nummertje drie van Frank:

Frank Bulthuis

Saskia Akemah wil ook wat kwijt (liefst een baan op een school ivm vakanties):

Saskia Akemah

René Mat had maar liefst drie leuke suggesties via Facebook. We hebben er een uitgepikt:

Rene Mat

Michale Grimbo schreef: ‘Vergeleken met werken in de primark productie is werken in de winkel het paradijs. Dus nu aan het werk en je kop houden.’ Wij vroegen naar een iets kortere versie ivm de ruimte op het bord van Roland. Dit is het resultaat:

Michael Grimbo

Deel dit artikel:

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *