Waar stemmen?

Zaanstad heeft de website Verkiezing in Beeld waar alle stembureaus met locatie (en bijzonderheden) op een kaartje zijn te zien. Ook is te zien hoe druk het op een stembureau is. 

Woensdag 16 maart: uitslagen, gemeentehuis

 • Zaanstad, vanaf 21.30 uur
 • Oostzaan, vanaf 22:00 uur
 • Wormerland, vanaf 21:00

Hoe werkt het?

Je hebt een stempas ontvangen. Samen met een geldig legitimatiebewijs neem je die mee naar het stembureau. Op het stembureau krijg je een stembiljet en een rood potlood. In een stemhokje kleur je het rondje dat voor de naam van de persoon op wie je wil stemmen staat.

Hier vind je meer informatie.

Deel dit artikel:

5 reacties op Waar stemmen?

 1. Willem Kuiper schreef:

  De link naar de 78 locaties in Zaanstad, waar je kunt stemmen, loopt dood.

 2. Joris Molenaar schreef:

  ik ben op zoek naar stemlokalen zaandam, via deze link komt de informatie niet.

  • Marco Kerkhoven schreef:

   De informatie over de invalideparkeerplaatsen klopt op deze site niet. Er zijn bij sporthal de Tref speciaal 2 tijdelijke extra plekken ingericht.

 3. De Orkaan schreef:

  Die pdf is aan het eind van de ochtend weggehaald nadat bleek dat de informatie over rolstoel-toegankelijkheid in een stembureau in Krommenie niet klopte (zie artikel daarover op De Orkaan vandaag). De stembureaus zijn nu alleen via deze link te vinden: https://zaanstad.verkiezinginbeeld.nl/

 4. Manon Velthuijs schreef:

  Ik kon maar 2 locaties in Zaandam vinden op internet.Bij t stembureau zeiden ze dat er bij in de buurt ook n stemlocatie is!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.