Warme douche voor ZNSTD

Afgelopen zaterdag schreven wij een stukje over een regenpijp die nietsvermoedende voorbijgangers op de hoek Westzijde – Botenmakersstraat nu en dan voorziet van een koude douche.

Nu zijn plenzen water in je nek niet altijd fijn, maar daarbij komt dat het water uit de overhangende pijp ervoor zorgt dat de onderliggende stoep verzakt.

Erik Rongen vertelde de gemeente en de wijkmanager (die eigenlijk met vakantie is), over de ellende, maar die gaven aan dat er geen zorgplicht is ten aanzien van het hemelwater afvoeren. De zaak werd gesloten.

Erik stond met zijn handen in zijn natte haar, en wij konden er niet veel meer aan doen dan erover berichten. Via Twitter kregen we gehoor van ^DB:

En verrek! Vandaag ontvingen we feestelijke foto’s van Erik Rongen: de stoep is gemaakt!

Een dikke veer voor ^DB en zijn collega’s! (Nu nog even die kliko moven, dan kunnen er mensen over de stoep).

Erik Rongen
Erik Rongen
Deel dit artikel:

2 reacties op Warme douche voor ZNSTD

  1. Sam Huisman schreef:

    Als we die kliko moven, kijk dan ook even naar de bezorgscooter die ook tamelijk kinderfietsonvriendelijk is. Hij staat er de hele dag en iedereen met rollator, kinderwagen, rolstoel of kinderfiets moet de straat op…

    • m.brouwer schreef:

      die scooter gaat om halfvijf naar buiten als die mensen gaan koken en dan gaat hij bestellingen rondrijden. dus niet zeuren

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.