Waterval gesopt

Nu de herfst heeft aangeklopt is het tijd voor een frisse najaarsschoonmaak. De tuinkussens, de parasol en het opblaasbadje kunnen naar zolder, en de fleece dekentjes kunnen juist weer naar beneden. Het haardhout wordt verzameld en opgestapeld, de kledingkast ontdoen we van zomerkleding, de gordijnen gaan in de was… en de waterval bij Inntel soppen we lekker uit.

Nou ja, ‘we’ is misschien niet helemaal het juiste woord. Maar iemand kreeg het vandaag in zijn bol om het water van zeep te voorzien. Het ziet er fris uit, dat geven we toe.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • M. van der Poel

  Valt mij mee, dacht dat het veel eerder zou gebeuren. Hoeveelheid schuim valt mij tegen, verkeerd wasmiddel gebruikt? Heb er zelf ook weleens aan gedacht, lekker soppen!

  • Jaap J. Boot

   Je zou daarvoor toch een schuimgeremd wasmiddel verwachten zoals dat voor je wasmachine. Dus weinig schuim goed gedaan lijkt mij. Zegt niets over de waskracht.

 • Ryan Stavinga

  Hadden ze al veel eerder moeten doen hhahaha dat groene in zaandam is ook niet te doen slecht onderhoud water kan niet groener worden

 • Gre Luttik

  Over vervuiling gesproken. Wat denken jullie dat die groene alg voor ellende aanricht? Honden katten vogels, drinken ervan. En moeten gelijk naar de vee arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *