We moeten door!

In november ontvingen de bewoners van de Tuinstraat in Wormerveer een brief van aannemer Gebr. Van der Veekens BV met het verzoek de auto ergens anders in de wijk te parkeren omdat vandaag de straat opengebroken zou worden. Daarnaast waren de borden die er de hele week stonden niet te missen.

Toch kwam de boodschap niet bij iedereen door…

De straat ligt open en twee parkeerhaventjes houden stug stand, maar de werkers van Van der Veekens werken even stug door. #respect

Leyena van der Laan
Leyena van der Laan

Met grote dank aan Leyena van der Laan die ‘op de koude kakkers’ de moeite nam om de situatie te fotograferen.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • hans van rheenen

  OPSPOREN …

  Via de bewoners, het RDW, de politie de eigenaars (laten) opsporen misschien? Met vakantie of gestolen auto’s … wie weet?

  Leuk, wanneer de redactie dit voor de lezers zou kunnen blijven volgen!

 • Marco Kerkhoven

  Vreemd want in een ander gelijk geval werden de auto’s afgesleept en een paar straten verder neergezet. Één van de eigenaren was lang op vakantie en wist niets van de komende werkzaamheden.

  • Rene Minnebo

   Dan was hij of zij wel heel lang op vakantie. Dit soort werkzaamheden worden ver van te voren (maanden) aangegeven en er zijn 1 of meerdere inloop avonden en er worden brieven gepost dus niet weten dat er wat staat te gebeuren kan er bij mij niet in. Maar goed dit geeft ook wel aan hoe betrokken iemand is en ook de betrokkenheid van de buurt is ver te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *