Weer een ambulance vast voor poller

Aan het begin van de avond fotografeerde Valentijn Sessink een ambulance die werd tegengehouden door de poller op de Czaar Peterstraat. De bestuurder koos daarop eieren voor z’n geld en keerde om.

In november van het afgelopen jaar schreven we er voor het laatst over. Ook toen bleek deze ambulance (zelfde kenteken) niet in staat om de poller te passeren, die bleef onverstoorbaar omhoog staan. Het back-up-systeem waarbij vanuit de centrale de poller bediend kan worden, liet het toen ook afweten.

De poller bleef twee maanden buiten werking voor onderhoud en onderzoek.

Vandaag voerde de ambulance geen zwaailichten dus we gaan ervan uit dat er geen gierende haast was, wel maakt het ons nieuwsgierig naar de uitkomsten van het onderzoek dat wethouder Gerard Slegers naar aanleiding van het vorige incident zou laten uitvoeren. We hebben ernaar gevraagd, het wordt vervolgd.

Lees ook: Ambulance gestuit door poller Czaar Peterstraat (filmpje)

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Tom Zaan

  haal die paaltjes op de stoep weg, dan kan de ambulance over de stoep erlangs. automobilisten kunnen er dan ook over de stoep langs maar dat zal een sporadische aso zijn

 • Cato van Waveren

  Ambulance gestuit door poller? Fantastisch Nederlands 🙈

 • C. Best

  Dit komt alleen maar voor in NEEderland.

 • Rens Kleijn

  toevallig dezelfde ambulance als vorige keer ? Misschien een test of de situatie van niet bedienbare poller was opgelost. Fotograaf precies op tijd voor de foto ? Alles is mogelijk, feit blijft dat het van de zotte is, dat het probleem nog steeds niet is opgelost. Als je heel optimistisch bent zou je kunnen denken dat Slegers voor een oplossing gaat zorgen. De wonderen zijn immers de wereld nog niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *