Wéér raak op de Kolkweg

Rond 23.30 uur (dinsdag 16 augustus) knalden twee automobilisten (in hun auto) hard op elkaar op de Kolkweg in Oostzaan. Beide bestuurders meenden groen licht te hebben. Het was het zoveelste ongeluk op die plek.

De klap was keihard: een van de voertuigen kwam daarbij ver achter de vangrail terecht. 

Een van de bestuurders is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

De auto’s zijn onherstelbaar beschadigd afgevoerd.

Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Kolkweg bij Oostzaan. Dit is, hoe zullen we het zeggen, niet de eerste keer dat er op die plek een ongeluk gebeurt. 

Steeds kunnen we ditzelfde kaartje gebruiken (voor ons makkelijk, maar liever gebruiken we het niet):

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Jan Mulder

    Hopelijk komen beide bestuurders er weer bovenop. Een auto is aan het einde van de dag maar een auto. Het is en blijft een gevaarlijk kruispunt.

  • Jan Schaap

    Mooi, zoals het in het artikel staat: ’twee automobilisten (in hun auto)’. De verslaggever moet gedacht hebben dat als je naast de auto loopt en het stuurwiel vast hebt, volgens de wet ook bestuurder van het voertuig bent.🤭

  • Rob Hendriks

    Er staan daar talloze verkeerslichten! Geef het goede voorbeeld, vooral aan kinderen. Gewoon stoppen als het rood of oranje is, maar nee hoor…. kan makkelijk.. haast.. plotseling snijden naar rechts op het laatste moment voor de oprit naar de A8.. of gewoon hondsbrutaal zoals steeds meer ‘verkeershufters’ in Nederland.. Ik heb er jarenlang gereden, heel vaak problemen en gevaarlijke situaties..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *