Het houdt niet op, niet vanzelf. En… het is allemaal niet kinderachtig wat ons te wachten staat volgens Stop World Control (‘De Stem van de Vrijheid’): een wereldregering die onze dromen wil opslaan, autobezit wil verbieden (!), pedofilie wil bevorderen, pandemieën wil verspreiden, gedwongen ‘inspuitingen’ wil invoeren en ons ‘genetisch gemanipuleerde insecten’ wil laten eten.

De pamfletten van het van oorsprong Amerikaanse Stop World Control vielen in augustus al op Zaanse deurmatten (waar we eigenlijk niet over hadden mogen schrijven), maar daarna leek het papier op.

Inmiddels zijn er weer stapels foldertjes die diverse deurmatten aan de Zaan weten te vinden. Onder die in Zaandijk. De verspreiders lijken de woorden ‘NEE’ en ‘NEE’ op brievenbussen niet te kunnen lezen (ter verdediging: dat zou kunnen omdat ze de boodschap bij nacht en ontij in brievenbussen proppen).

Goed, even in de etalage van de aantoonbare bullshit wat ons nog meer te wachten staat:

Je mag je niet verder dan 20 minuten van je huis af bevinden, je gedachten en emoties worden gecontroleerd en ‘opgeslagen’, de hoeveelheid geld die je mag bezitten wordt door het WEF bepaalt en meermaals per jaar moet je verplicht een mRNA-injectie krijgen.

Achter al deze plannen zitten onder meer het WEF (World Economic Forum) die zich bezig houdt met het ‘infiltreren van regeringen wereldwijd’, de World Health Organization (WHO) (‘een werelddictatuur’), Bill Gates en George Soros. Al deze duistere plannen worden gepropageerd door de media die uitaard ook in handen zijn van Gates en Soros. Journalisten ‘liegen, verraden en vertellen het publiek nooit de waarheid’. Behalve de WEF en de WHO maken ook de VN en de EU deel uit van dit wereldwijde complot.

De corona-pandemie krijgt ruim aandacht in het pamflet. “Miljoenen mensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen werden gehandicapt na het geïnjecteerd te zijn met de experimentele vaccins voor COVID-19.”

Door Merel Kan/Piet Bakker. Bronnen: pamflet en website Stop World Control.