Wereldheerschappij-complot ook in Zaanse brievenbussen

Het is allemaal niet kinderachtig wat ons te wachten staat volgens Stop World Control (‘De Stem van de Vrijheid’): een wereldregering die onze dromen wil opslaan, autobezit wil verbieden (!), pedofilie wil bevorderen, pandemieën wil verspreiden, gedwongen ‘inspuitingen’ wil invoeren en ons ‘genetisch gemanipuleerde insecten’ wil laten eten.

Pamfletten van het van oorsprong Amerikaanse Stop World Control worden al langer verspreid. Maar recent vielen ze ook op Zaanse deurmatten.

Wat staat ons nog meer te wachten? Je mag je niet verder dan 20 minuten van je huis af bevinden, je gedachten en emoties worden gecontroleerd en ‘opgeslagen’, de hoeveelheid geld die je mag bezitten wordt door het WEF bepaalt en meermaals per jaar moet je verplicht een mRNA-injectie krijgen.

Achter al deze plannen zitten onder meer het WEF (World Economic Forum) die zich bezig houdt met het ‘infiltreren van regeringen wereldwijd’, de World Health Organization (WHO) (‘een werelddictatuur’), Bill Gates en George Soros. Al deze duistere plannen worden gepropageerd door de media die uitaard ook in handen zijn van Gates en Soros. Journalisten ‘liegen, verraden en vertellen het publiek nooit de waarheid’. Behalve de WEF en de WHO maken ook de VN en de EU deel uit van dit wereldwijde complot.

De corona-pandemie krijgt ruim aandacht in het pamflet. “Miljoenen mensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen werden gehandicapt na het geïnjecteerd te zijn met de experimentele vaccins voor COVID-19.”

O ja:

“Dit zijn geen complottheorieën zoals men beweert, maar feiten die door elk weldenkend mens geverifieerd kunnen worden.”

Lees het zelf bij Stop World Control of hieronder.

Door Piet Bakker. Bronnen: pamflet en website Stop World Control.

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Erik Schouten

  O O, spannend! maar de Orkaan doet daar toch niet aan mee? (of toch wel?) 🤔🤪

 • Simon Mes

  Deze kende ik nog niet, ik heb deze nog niet in mijn brievenbus gehad.
  Wel twee jaar geleden 1 exemplaar van de andere krant en 1 exemplaar van gezond verstand.
  Wat een onzin!

 • Frans Hoving

  Waar ken ik die vogel toch van?

 • Jaap Meeuwsen

  Laten we blij zijn dat we hier vrijheid van meningsuiting hebben.
  Altijd zo makkelijk een andere mening als onzin te bestempelen.
  Overigens niet mijn mening maar dat doet er niet toe.

 • Jack Middelburg

  Da’s zo’n vogel die krijsend binnenkomt, de hele boel onderscheit (!) en vervolgens nog harder krijsend weer opvliegt.

 • Louis Dirksen

  Schrap de WMO* ook niet uit: Ik zit al weken te wachten op mooi fantastisch weer en nu gooien ze potvolverdordeblommen het hele klimaat ook nog om. Daar moeten zij wel achter zitten, kan niet anders…….

  * World Meteorological Organisation

 • H de Groot

  Deze club doet heel sneeky als het donker is hun propeganda in mijn brievenbus, en negeert mijn stickers die op de brievenbus zitten.
  Heel irritant. En volgens mij hadden we afgesproken met z,n allen dit niet te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *