Wervelende modeshows op het water

Gezamenlijke ondernemers van Stadshart Zaandam presenteerden zich tijdens het Fashion Event op zaterdag 5 september. In 4 spetterende shows kreeg het publiek de nieuwste herfst- en wintercollectie te zien.

De catwalk lag in het water van de Gedempte Gracht en was door PartyCorner prachtig versierd met ruim 75 meter ballonnenstreng.

Zon!
Vlak voor de opening om 13 uur brak de zon door en ging het Fashion Event van start met een spectaculaire opening van de dansgroep StatementZ van de Juvat Dance Academy. Maar liefst 75 modellen van meer dan 25 winkels lieten daarna op de vette beats van de DJ’s de nieuwste kledingtrends zien! Van stippelsok tot zakenkoffer, van cowboyhoed tot longshirt, van hippe damesmode, sportieve runningkleding tot feestelijke themapakken, alles was aanwezig!

Lingerie!
De 3e show was volledig geregisseerd door de dames van Womenwants bruids- en avondmode en Menspoint herenkleding! Een schitterende show met zelfs enkele modellen in prachtige bruidslingerie! De laatste show werd een feestelijke afsluiting van het fashion event!

Juvat!
De presentatie van de shows werd gedaan door niemand minder dan onze eigen Zaanse BN-er Juvat Westendorp, en hoe! Het publiek werd betrokken en ook Juvat zelf betrad de catwalk samen met topmodel Silke Hajunga, die de modellen backstage begeleidde! Salon HollywoodDream, Cosmo Hairstyling, Douglas en Ici Paris zorgen er achter de schermen voor dat de modellen er tip top uitzagen. Ook Zaanradio was aanwezig en deed de hele dag live verslag.

Tag!
Alle foto’s van het Fashion Event kunt u terugvinden op de Facebookpagina van het evenement. Vergeet niet om jezelf of je vrienden te ‘taggen’ op de foto’s van de ‘Wall of Fame’, de leukste 2 foto’s krijgen een set bioscoopbonnen van Pathe Zaandam.

Volgend jaar! 
Alle deelnemende bedrijven zien nu al uit naar de volgende editie in 2016!

Met dank aan Truus Vegter die de tekst aanleverde. (Oké… kopjes voegden wij toe).

Wie wij misten op de catwalk!  
soeters_dwars

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *