Zaandijk Leeft!

De website van Stichting Zaandijk Leeft bestond al, maar de tand des tijds had grip op haar gekregen. Er werd reanimatie toegepast met als resultaat: Zaandijk Leeft!

En hoe! Het is een volle, informatieve site geworden waar de liefde voor het dorp vanaf spat. Of zoals voorzitter Ron Witbaard het verwoordt: 

‘Een website die u informeert, attendeert en enthousiasmeert over het dorp Zaandijk anno nu, maar u bovenal verbindt met die bijna 9000 andere Zaandijkers, jong en oud, arm en rijk, Oud-Zaandijk en Rooswijk.’

Ontdek het zelf. 

En geniet van de promofilm: 

Deel dit artikel:

5 reacties op Zaandijk Leeft!

 1. Jan Vredenburg schreef:

  Zaandaik mot Zaandaik blaive

  Zaandaikers zijn Krentekakkers

  https://www.zaanskunstwerken.eu/info/wie-weet-het

 2. Fred jacobsen schreef:

  Wat een ontzettend leuk promofilmpje..zelf rijd ik regelmatig op mn brommertje door zaandijk en geniet altijd weer van die mooie panden aan de zaan

 3. Leo Walraven schreef:

  Ik ben in 1991 op uitnodiging van Jan Duijvis bij het bestuur gekomen dat Zaandijk 500 heeft georganiseerd. Nu 30 jaar later heeft deze club een doorstart gemaakt met een aantal enthousiaste nieuwe mensen en wat oudere rotten. Ik ben er trots op in deze video iedereen Rooswijk te mogen laten zien. Ik hoop dat ons hele dorp hier even 8 minuten voor gaat zitten en genieten.

 4. C. Smit schreef:

  Mooie video, geeft een goed beeld van Zaandijk

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.