Zaanse Monologen in het Zaantheater

Wij zijn dol op de dialoog. Maar een monoloog op z’n tijd moet kunnen. Vooral als het een Zaanse Monoloog is (Zaankanters houden sowieso niet zoveel van tegenspraak).

De PvdA Zaanstreek organiseert een middag met maar liefst acht (8!) Zaanse monologen. Op 12 november in het Zaantheater. Niet terugpraten dus, maar het is voor een goed doel.

De acht ‘Zaanse’ sprekers, hebben volgens de organisatoren “een positief, inspirerend en verrassend verhaal”. Het zijn cabaretière Funda Müjde, Rode Kruis-arts Ben Mak, architect Eva Stache, onderwijspionier Jet Meelker en oprichter van stichting Monet in Zaandam Jacob Reitsma, sociaal ondernemer en winnaar van de startersprijs 2017 Jemuel Lampe, fotograaf Peter van de Meer en schrijfster (Orkaan-columnist) en voormalig politica Anneke van Dok.

Zaanse Monologen is een initiatief van het ‘Wij zijn Zaankanters-platform’ van de PvdA en heeft tot doel geld in te zamelen voor het Arie Lemsfonds die daar Zaanse doelen mee ondersteunt.

De benefietvoorstelling wordt gehouden op zondagmiddag 12 november om 14.30 uur in het Zaantheater De entree bedraagt € 20 euro. Kaarten te koop via het Zaantheater.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *