Zaanstad: vandaag aangifte boom-vandalen

De gemeente Zaanstad gaat vandaag aangifte doen van de vernieling van twee pas aangeplante bomen in de Westzijde. Vervolgens moet de politie dan de camerabeelden veilig stellen in inlezen zoals ze gister aan De Orkaan meldden.

De twee afgebroken bomen zijn inmiddels afgevoerd. Morgen of uiterlijk woensdag 14 maart worden nieuwe jonge bomen geplant.

Twee bomen in bakken aan de net vernieuwde Westzijde, werden in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 maart door vandalen afgebroken.

Maar vlakbij de plek des onheils, tegenover de Vinkenstraat, is een camera waarmee mogelijk beelden van de wandaad zijn opgenomen.

Zowel de nationale politie als wijkagent Michel van Kessel stelde tegenover De Orkaan dat de politie wachtte met opvragen van beelden totdat er aangifte was gedaan.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • ikkeook

    Ze moeten er wel aan de haren bij gesleept worden. Anders was er gewoon niks gebeurd. ORKAAN, wederom jullie zijn kanjers!

  • Zaanse Jan

    zouden ze bij snelheidsovertredingen en onterecht parkeren ook wachten met actie totdat er door een andere burger aangifte wordt gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *