Zomaar een Zaans Minuutje: fietsen naar het Lente Kabinet πŸŽ₯

Vandaag begon het veelbesproken Lente Kabinet Festival. Het Twiske lag er prachtig bij, de zon scheen en soms was er een koel briesje. Een niet aflatende lome stroom festivalbezoekers fietste de muziek tegemoet. Toe aan een relaxt weekend, nieuwe indrukken en dito vrienden.

Hoe dan ook, echt nieuws is het niet.

Bij De Orkaan zitten we bovenop het nieuws. We bedrijven topsport, staan altijd aan, en zien de Zaan. En, okΓ©, een heel enkele keer hobbelen we achter feiten aan. Gelukkig worden we in die gevallen doorgaans tot de orde geroepen door onze messcherpe lezers: #blijmee.

Toch vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Soms biedt de Zaan niks nieuws, maar is het fijn te kijken. Nu en dan trakteren we je (en ons!) daarom op een Zomaar Zaans Minuutje waarin weinig tot niks gebeurt.

Vandaar: gewoon een minuutje goed gemutste fietsende lui:

Eerder schoten we zomaar een Zaans Minuutje van:

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Jan Dirk Schouten

    Een relaxt weekend, Hoezo? Als omwonenden zitten we met het mooie weer binnen. De k herrie zorgt ervoor dat het Pinksterweekend voor die inwoners minder leuk is. Vluchten moeten zij? Hoezo vrijheid van de burger? Waarom niet het geluid zachter zetter of oordoppen met ingebouwde speakers gebruiken? Neen, het gebonk van de bassen is een must om het gezellig te hebben ten koste van anderen.

  • Dirk Marinus Sr

    De VVD/PVDA-coalitie (Ta=Dra) gaat swingend verder op het ritme van de beat…

  • Jan Dirk Schouten

    Wie wil dat zijn buurman zoveel herrie maakt als dekmantel. Niemand. Dat is geen egoisme. Veel oostzaners ervaren het geluid van lentekabinet als niet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *