1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge: ‘Challenge Accepted’ (1e poging #vettefail)

De verzamelbanden Donald Duck zijn uit, het huis heeft een make-over gehad, alle leuke series zijn gebingewatcht, de kledingkast is opgeruimd en de digitale borrels komen je neus uit. 

Het is daarom tijd voor een nieuwe uitdaging: De 1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge van De Orkaan! 

Orkaankrachten en lockdowndeskundigen Bas en Eelco begonnen 11 dagen geleden, direct na de persco, aan een 1000-stukkige puzzel en zij sporen anderen aan hetzelfde te doen en… ja hoor! Veel Zaankanters namen de handschoen op! Puzzel na puzzel ontvingen we!

Vandaag kunnen we zeggen dat we terug zijn bij af, of we kunnen zeggen: de cirkel is rond… Het bleek dat het zeezicht waaraan Bas en Eelco begonnen toch te hoog gegrepen was. De lucht en de zee leverde meer ergernis dan dopamine waardoor het stel besloot een nieuwe puzzel te leggen. En… Met succes!

Wat een kleurig rond! Hier moet je toch blij van worden? Goed gedaan Bas en Eelco! Falen mag! Jullie faalden vet, maar herpakten! #karakter #omdenken #trots

Af!

Ook Orkaanredacteur Piet Bakker kwam er niet uit. Totdat… hij een glas wijn nam. Toen was het binnen de kortste keren gepiept! Goed gedaan, Piet! Nu vol dopamine het nieuwe jaar in!

Doe mee! 

Wil jij ook meer dopamine? Maak dan een eigen puzzel en stuur een foto van het resultaat of van de weg ernaartoe! Het liefst dagen we je uit om een 1000-stukjes puzzel op te lossen, maar elke puzzel telt! Mail naar: info@deorkaan.nl ovv ‘1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge’.  

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *