1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge: ‘Challenge Accepted’ (kater)

De verzamelbanden Donald Duck zijn uit, het huis heeft een make-over gehad, alle leuke series zijn gebingewatcht, de kledingkast is opgeruimd en de digitale borrels komen je neus uit. 

Het is daarom tijd voor een nieuwe uitdaging: De 1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge van De Orkaan! 

Orkaankrachten en lockdowndeskundigen Bas en Eelco begonnen direct na de persco aan een 1000-stukkige puzzel en zij sporen anderen aan hetzelfde te doen en… ja hoor! Petra Derlagen doet ook een dappere poging, maar ze wordt dwarsgezeten door een roodharig heerschap. En, hoewel katten ook bekend staan om hun dopamine-opwekkende gaven, dat is niet handig:

Hierbij een foto van mijn puzzel challenge. Ik wil wel puzzelen maar James denkt daar vaak anders over 😱

Wat de puzzel van Petra precies moet uitbeelden weten we niet, maar we menen dat het om een winters bergdorpje gaat. Wij adviseren haar James een paar uur op te sluiten in een keukenkastje (of op de gang of buiten) zodat er weer wat meters gemaakt kunnen worden. Puzzelen is immers een serieuze zaak…

Rectificatie

We zijn Orkaanredacteur Piet Bakker een verontschuldiging schuldig. Doordat we gisteren nog deze foto plaatste van het feit dat hij vastzat met in zijn challenge, leek het alsof hij er vijf dagen over heeft gedaan zijn puzzel af te maken:

Het kostte hem echter slechts vier dagen. Piet heeft hem af! Verontschuldigingen en een pluim dus!

Piet heeft beloofd om morgen een nieuwe challenge aan te gaan: hij had het over ‘Hallo Kitty’…

Doe mee! 

Wil jij ook meer dopamine? Maak dan een eigen puzzel en stuur een foto van het resultaat of van de weg ernaartoe! Het liefst dagen we je uit om een 1000-stukjes puzzel op te lossen, maar elke puzzel telt! Mail naar: info@deorkaan.nl ovv ‘1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge’.  

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *