50woordenfoto: Hemameeuw

Hemameeuw

In juli hadden we al twee keer eerder een 50woorden-meeuwenfoto: de Febomeeuw en de DönerBeymeeuw die zich met snack-resten voedden. 

Ook de Hema waarschuwt: “hou je snack/broodje goed vast want de meeuwen vinden dit ook lekker.”

Is dat echt nodig? “Ja, de klanten komen bij ons een nieuw broodje vragen”

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Lees ook:

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Jacob Cabida

  Dit toont opnieuw aan dat er een probleem is met de meeuwen, ik heb recent gegoogled en zag dat vrijwel alle steden die zich westelijk in Nederland bevinden (dus Noord Holland en Zuid Holland), een overlast probleem met meeuwen hebben! En elke gemeente probeert daar wel maatregelen op te nemen, maar tot dusverre zonder resultaat!

 • hans van rheenen

  Binnenkort: The Birds van Alfred Hitchcock (1963) in Zaandam?

  Wanneer mènsen al eerder doodgaan door hart- en vaatziekten enz. is het fastfood ook niet gezond voor meeuwen (vergeet de vele duiven niet). Maar moeten we wèl zolang wachten met het snel opschonen van de bewust geplande VREETGOOT De Gedempte Gracht? Die lange zitmuur is een duidelijk uitnodiging van de architect om ook gezellig te komen tafelen.

  Opschonen door twee straatvegers lukt niet, die ontbreken op hun vrije dagen, dus dan maar flink minder licenties voor (fast-)foodbranche voordat de ratten de de muizen dit paradijs ook nog gaan ontdekken en veroveren.

  Blijft nog steeds het ontbreken van een city-plan om te voorkomen dat het hongerige gedierte straks ook in de Peperstraat en op de Zuiddijk aan tafel komt, want nog meer (fast-)foodzaken in de plinten links en rechts van de nieuwe Peperstraat zijn, zonder erover na te denken, onvermijdelijk.

  • Jacob Cabida

   Ja, helemaal mee eens! En in komend najaar komt er een MacDonalds bij, aan het begin van de Gedempte Gracht vlakbij het station…
   Te idioot voor woorden! Ik vind het niet zo’n fraai visitekaartje voor Zaandam, zodra je straks het station uit komt loop je recht tegen een MacDonalds op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *