Aanrijding voertuigen Koninklijke Landmacht (N203)

Vanmiddag – vrijdag 28 oktober – vond er omstreeks 12.30 uur een aanrijding plaats tussen twee, mogelijk drie, voertuigen van de Koninklijke Landmacht. De aanrijding gebeurde op de N203 in de richting van Zaandam ter hoogte van het Esso-tankstation.

Het voorste voertuig stond op de voorsorteerstrook richting N246 en werd van achter aangereden door het tweede voertuig.

Gezien de hoeveelheid schadeformulieren die ingevuld moesten worden, heeft het derde voertuig vermoedelijk het tweede voertuig geraakt. De schade bij de eerste twee auto’s is behoorlijk, op de laatste auto was geen schade te zien.

Samen met de Marechaussee die ook ter plaatse was, werden de schadeformulieren ingevuld en moesten de bestuurders een blaastest doen. Eén van de inzittenden is nagekeken in de ambulance, maar mocht weer uitstappen met een pijnlijke nek.

Bergingsbedrijf Hoogwout kwam de voorste twee voertuigen bergen, dat verliep deze keer niet zonder problemen. De voertuigen zaten door de aanrijding aan elkaar vast. De voortraject controleur, de Verkeersongevallen-analyse (VOA) van de Marechaussee, was onderweg, maar moest van Schiphol komen.

foto’s: Michel Schermer
Deel dit artikel:

6 reacties

 • jan van der laan

  worden deze mensen op pad gestuurd om ons land te verdedigen tegen het grote kwaad?

  • Coert Slegers

   Ja, deze mensen kunnen overal ter wereld worden ingezet om vrede en veiligheid te handhaven of te forceren. Deze mensen hebben een groot hart, ongelofelijk veel durf en de moed om hun eigen leven in de waagschaal te leggen om anderen te helpen. Maar het zijn in de eerste plaats mensen, en mensen maken wel eens brokken… helaas.

 • Jaap Meeuwsen

  Het lijkt er toch steeds meer op dat er fiks geslapen wordt tijdens het rijden.
  Weet de oorzaak niet maar net op de Provinciale weg bij de Witte Veerstraat ook weer raak, vier auto’s boem boem boem boem, gewonden.

 • Irene Smidt

  Hoezo hebben we ogen om te kijken?
  Lastig zeker??

 • Rene Minnebo

  Ik lees het al de beste stuurlui staan aan wal, wat een niveau zeg, als jullie aan het front gezet worden is de oorlog is al verloren voordat hij begonnen is. Jongens dit kan iedereen overkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *