Appartementen Sportfondsenbad in de ‘aanbieding’

De 12 appartementen die in het Sportfondsenbad aan de Mauvestraat in Zaandam worden gebouwd, gaan binnenkort in de verhuur. De verwachte oplevering is half mei 2019.

De oppervlakte is 63 m2 en voor € 1.177 per maand zijn ze te huur. Daar komt nog € 162 maandelijkse servicekosten bovenop. En er moet een waarborgsom van € 2.500 gestort worden… “Amsterdamse prijzen” twitterde een van onze lezers.

De appartementen worden te huur aangeboden via Thijssen Makelaardij:

“Wonen in een monumentaal gebouw in Amsterdamse School architectuur? Dan is dit uw kans! Het Sportfondsenbad in Zaandam wordt getransformeerd tot moderne woningen en kantoren in een karakteristiek historisch gebouw.”

Naast de woningen worden er ook kantoorruimten gerealiseerd door bouwer J. H. Bakker.

Gister gingen we in De Geveltoerist uitgebreid in op het gebouw. Lees daar alles over de geschiedenis en tumultueuze bouwhistorie.

6 Reacties op Appartementen Sportfondsenbad in de ‘aanbieding’

 1. hans van loo schreef:

  Absurd.

 2. Peter Blokker schreef:

  zijn dus alleen betaalbaar voor tesla rijders.

  • Henk Brunt schreef:

   Inderdaad, alleen voor Tesla-rijders, zij betalen maar een paar euro aan bijtelling en houden voldoende over. “Gewoone mensen” met een eigen auto hebben voordeel niet.
   Desondanks, veel geld voor 63 m2.

 3. Michiel de Vries schreef:

  Fijn dat er eindelijk wat met het pand gebeurd, jammer dat het niet jaren eerder gedaan had kunnen worden tegen starters prijzen.

 4. Eelco schreef:

  Je moet wel zwemmen in je geld om dit te kunnen betalen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *