Bana is een ster!

Je hebt van die wezens die alles meehebben: ze zijn slim, aardig, charmant, en ook nog eens verschrikkelijk mooi. Je zou er een hekel aan krijgen.

Maar dat kan echt niet in het geval van Bana. Die ogen! die haartjes, de manier waarop ze blaft, een high five geeft of op een scooter zit… te lief!

De film De Marokkaanse Bruiloft ging 4 dagen geleden in première, en daarin heeft het Zaanse knuffelicoon Bana een rol. Boze tongen zouden kunnen beweren dat het om een klein rolletjes gaat, maar dat werpen wij ver van ons: de film wordt gedragen door Bana!

Geheel terecht kreeg zij vanmorgen in Pathé Zaandam een eigen première. De film viel goed! Er werd gelachen en meegeleefd. Niet iedereen hield het droog, maar het is niet chique om namen te noemen (Jacob Reitsma! Jacob Reitsma!).

Na afloop kregen de fans de kans om met Bana op de foto te gaan. Natuurlijk waren we daarbij. We maakten een filmpje (we overwegen redactiehond Abe uit te huwelijken):

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Sarah Angenent

    Bana zegt: eerst maar eens op date!
    Mocht het wat worden, is De Orkaan natuurlijk uitgenodigd op de celebrity-bruiloft als geaccrediteerde pers. Bana zegt ook: hulde voor deze treffende verslaggeving. Woef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *