Bewoonster woning Langeweide doet oproep op facebook na woningoverval

Twee weken geleden, op maandagavond 10 april, heeft even na 18.30 uur een woningoverval aan de Langeweide in Zaandam plaatsgevonden. De vermoedelijke daders zijn hierbij vastgelegd op camera. De bewoonster van de woning heeft afgelopen vrijdag op facebook een oproep geplaatst.

De bewoonster laat weten dat er een gewapende overval heeft plaatsgevonden. “Ikzelf was niet thuis, maar mijn moeder wel met mijn baby.” De daders hebben eerst drie keer aangebeld en zijn vervolgens de woning binnengedrongen. Daarbij zijn zij direct naar boven gegaan waar de moeder en baby van de bewoonster waren. “Ze zijn gericht mijn kostbaarheden gaan pakken en bedreigden mijn moeder met een vuurwapen. Ze zeiden dat ze mijn baby zouden meenemen als mijn moeder niet gauw zou vertellen waar het geld lag.”

De vermoedelijke daders zijn vastgelegd op camera. De bewoonster heeft deze foto’s via facebook gedeeld in de hoop dat de daders gevonden worden. De bewoonster vraagt om tips te mailen naar overvalzaandam@gmail.com of contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Eerder schreven we

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Fons Sommeling

    Laat die plakkers over de gezichten maar weg en toon de volle gezichten openlijk. Nu herken je dat stelletje hufters niet echt.

  • Heijn Edward

    Vanwege de blur , herken ik niet of het dezelfde zijn, maar als het het stel is wat bij mij ook is geweest, kijk dan uit, die Serviër bezit ook spullen wat je in Nederland liever niet voor je deur wil vinden…bij mij werkt nu mijn allarminsalatie op volle sterkte..

  • Cees Viergever

    Ik vraag mij af of een tip naar aanleiding van deze beelden wel gebruikt mag worden omdat deze camera’s enkel op persoonlijke eigendommen gericht mogen zijn, tenzij in een vergunning anders vermeld. Dus is het dan geen onrechtmatig verkregen bewijs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *