Brug Krommenie (N203) afgesloten van 22 tot 25 maart

In het weekend van vrijdag 22 maart 22.00 uur tot maandag 25 maart 2.00 uur is de noordelijke brug in Krommenie in de N203 afgesloten.

Automobilisten moeten in beide richtingen rekening houden met ernstige verkeershinder. De provincie adviseert automobilisten de Krommeniebrug te mijden.

Wegverkeer kan gebruik maken van één rijstrook per rijrichting op de zuidelijke Krommeniebrug. Hier geldt een snelheidsbeperking. De provincie zet tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars in om het wegverkeer te begeleiden.

Gemotoriseerd verkeer wordt geadviseerd te reizen via de N246 en A9. Vanaf de A8 en A9 wordt met borden de adviesroute via de N246 aangegeven.

Bij inspectie in 2018 bleek dat het draaipunt van de noordelijke Krommeniebrug hersteld moet worden. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de versleten lagerschalen in het draaipunt, hiervoor moet de aannemer de brugklep los koppelen.

De vaarweg onder de brug (Nauernasche Vaart) is gestremd voor al het scheepvaartverkeer.

Als de werkzaamheden bijvoorbeeld door ongunstige weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan staat er een reserveweekend gepland van vrijdag 29 maart 2019 van 22.00 uur tot maandag 1 april 2019 02.00 uur.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *