Burgemeester Rob Meerhof stopt in Oostzaan

Burgemeester Rob Meerhof heeft in een brief aan de raad/college laten weten dat hij zich niet beschikbaar stelt voor herbenoeming. Zijn ambtsperiode loopt op 28 januari 2021 af.

In de brief schrijft hij het burgemeesterschap in een kleine gemeenschap best gecompliceerd te vinden:

‘Continu krijg je feedback uit de lokale samenleving over het presteren van de gemeente en over allerlei zaken waar inwoners en ondernemers tegenaan lopen.’

Meerhof ziet het niet zitten bij een eventuele herbenoeming tot april 2026 te blijven doen.

Een van de zichtbaar dossiers waarmee het bestuur worstelt is dat van OFC. De burgemeester noemt de perikelen rond de geel/zwarte voetbalclub niet bij naam, maar hij schrijft wel:

Ik heb mij daarbij ook afgevraagd of het, gezien de dossiers die in Oostzaan spelen, niet goed zou zijn om een ander in staat te stellen deze dossiers met nieuwe inzet en met nieuwe energie verder te brengen.’

Burgemeester Meerhof:

“Ondertussen zal ik mij de komende maanden met enthousiasme blijven inzetten voor de Oostzaanse samenleving…”

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Dick Marinus Sr

    Te voet vice versa woning gemeentehuis,immer turend op zijn I-foon. Dit gaan we allemaal maar missen?

  • L. Dirksen

    Betrokken persoon, helaas iets te betrokken bij de duistere machinaties die in elk dorp spelen tussen kerk, club en kroeg. Zodra je je voor het karretje laat spannen voor een van die belangen ben je in elk dorp als burrie gezien en kun je alsnog een mes in de rug krijgen van een van de koetsiers. Zo was het toch, lokale VVD?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *