Code Rood in de Bullekerk

In hun boek ‘Code Rood’ geven Peter Kee en Thijs Broer een onthullend inkijkje in de werking van de macht in crisistijd. De twee politiek journalisten met wortels in de Zaan schrijven over het onvermogen, de angst, het opportunisme, de partijpolitieke belangen en de achterkamertjespolitiek, in een land waar niemand de baas lijkt te zijn. 

Direct nadat het boek uitkwam ontstond er ophef over een ondergrondse campagne die door de CDA werd bekokstoofd om Rutte zo te besmeuren dat hij van zijn troon gestoten zou worden. Een negatieve campagne van Amerikaans niveau. 

Thijs Broer is politiek redacteur bij Op1 en Vrij Nederland, Peter Kee is parlementair redacteur bij Op1 en duider van de Nieuws BV van BNNVARA.

Op donderdag 25 november om 20:00 uur zullen zij tijdens een bijeenkomst van De Maatschappij Zaanstreek – Waterland worden geïnterviewd worden door Robert van Tellingen (Eindredacteur bij Radio1 en Op1, Vrij & Willig bij De Orkaan). Je bent daarbij meer dan welkom in De Bullekerk. De deur/bar opent om 19:00 uur en de entree is 7,50 euro. 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *