Condoleance Peter Tates bij Taets (2-4 november)


Relaties, vrienden en bekenden van de maandag plotseling overleden Peter Tates, de drijvende kracht en eigenaar van het Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein, kunnen van maandag 2 november tot en met woensdag 4 november afscheid nemen in zijn eigen Taets Art Gallery.

In Taets Art Gallery is ruimte gemaakt om het condoleanceregister te tekenen.

Vandaag (zaterdag 31 oktober) vindt de crematie in zijn geboorteplaats Nieuw-Vennep in kleine kring plaats.

De familie laat weten:

“Het plotselinge overlijden van Peter heeft velen geschokt. Daarom willen zijn naasten in zijn sfeer de mogelijkheid bieden om het verdriet te delen en Peter de laatste eer te bewijzen in zijn eigen geliefde Art Gallery, waar hij zijn zakelijke avontuur op het Hembrugterrein is begonnen.

Peter Tates werd geboren op 23 september 1971 in Nieuw-Vennep en is maandag 26 oktober overleden in Zaandam. Hij was sportief, charmant, visionair en een geliefde ondernemer in Zaanstad. Onder zijn leiding groeide de Taets Art Gallery uit tot Taets Art and Event Park, waarmee hij zich ook inzette om het HEMbrugterrein grotere bekendheid in binnen-en buitenland te geven.

De nieuwste activiteit in dit kader is de ontwikkeling van een hotelcomplex aan de kant van het Noordzeekanaal. Velen zullen zijn aanstekelijke enthousiasme en inspiratie missen.

Taets Art Gallery (gebouw 41) is voor de condoleance van maandag 2 november tot en met woensdag 4 november, van 10.00- 19.30 uur open. Adres: Taets Art and Event Park, Hemkade 16, Hembrugterrein, 1506 PR Zaandam.

Foto boven: Teats op het Hembrugterrein met inzet Peter Tates (foto Polle Willemse)

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *