Eindsprong: KZ neemt afscheid van sporthal

Met een groot feest, diner en veiling nam KZ dit weekend afscheid van sporthal De Sprong.

Vanaf september spelen de blauw-zwarte korfballers van Koog Zaandijk in de nieuwe topsporthal De Koog.

Het hele gebeuren werd EINDSPRONG genoemd door de Koogers.

Het feest op zaterdag 21 mei begon met een groot kinderfeest in de sporthal. Voor het laatst onder het mega-spandoel van KOOGERS was een parcours uitgezet. Ondertussen werd aan de andere kant van het scherm (rechts) de zaal ingericht voor het feest van de de avond.

53WF0449

In de avond was er een diner voor de korfballers, fans en aanhang.

53WF0016

Voorafgaand daaraan was een veiling waar onder meer het bord van Het Stekkie (links boven) werd geveild. Verder kon er geboden worden op een vakantiereis (2 dagen Parijs), fietsen, gereedschap, een rondvlucht, een CV-ketel, etentjes, wijnproeverijen en nog veel meer.

53WF0060

De opbrengst van de veiling was voor de inrichting van het nieuwe clubhuis.

clubhuis KZ

Foto’s: Piet Wendrich.

En na het feest?

Deel dit artikel:

Een reactie

  • De korfballers hebben op een waardige wijze vrijwillig afscheid genomen van ‘hun’ sporthal. Hen wacht een prachtige topsporthal. Misschien wel jammer dat de scholen om die sporthal heen juist gedwongen worden om afscheid te nemen. Of zal ons gemeentebestuur tot inkeer komen en de scholieren niet dwingen om alleen nog maar te wandelen tijdens de gymnastiekuren? Een half uur heen en eenzelfde tijd weer terug maakt een uur lichamelijke oefening toch wel heel vreemd…..Dat moet toch anders geregeld kunnen worden wethouder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *