Fred Kroket, The Movie

Sinds de restaurants voor de tweede keer hun deuren gedwongen sluiten, brengen we samen met lezers zaken in kaart (letterlijk) die omschakelen naar wegbrengen en/of afhalen. Daarbij ontvingen we via Hendrik-Jan Staal de tip om vooral eens bij Fred Kroket te gaan kijken.

Nu valt De heer Kroket niet onder de noemer ‘restaurateur die moet omschakelen’, maar het bestaan van zijn snackkar heeft hij wel aan corona te ‘danken.’ Fred Voskuil had een bedrijf in tentenverhuur, maar omdat alle evenementen werden afgelast, zag hij al snel dat hij over moest op plan B. Of liever gezegd: Plan K.

Omdat we verschrikkelijk veel zin in een kroket hadden Om hem een hart onder de riem te steken, togen we naar Industriegebied Hoogtij in Westzaan. We maakten een film van een minuut:

Deel dit artikel:

5 reacties op Fred Kroket, The Movie

 1. Ria Kee Holkamp schreef:

  Super lekkere patat en kroketten in allerlei smaken

 2. Remco Kuiper schreef:

  Top adres!en Fred is heel bescheiden en wil er niet veel bekendheid aangeven maar hij is familie van Sonny Kroket

 3. Piet Zwikker schreef:

  Broodje warm vlees met pindasaus was heerlijk.

 4. Familie Hartog schreef:

  We hebben al verschillende keren eten gehaald en thuis opgegeten.Blijft goed waren en de kroket van de week zit er altijd bij.Ook aan de vegetariër wordt gedacht.Je wordt omzettend hartelijk geholpen.Succes!

 5. Mery Westbroek schreef:

  Even naar binnen tijdens mijn fietstochje om een lekker kaaskroketje te happen. Vriendelijk ontvangen als een oudgediende, dit is voor vele herhalingen vatbaar!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.