Getuigen gezocht: poging beroving Heijermansstraat, Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving die eerder deze week plaatsvond op de Heijermansstraat in Zaandam.

Op donderdag 24 augustus omstreeks 15.35 uur heeft een man een vrouw in een elektrische rolstoel proberen te beroven van haar tas. De man kwam naast de vrouw fietsen en probeerde de tas te pakken, maar het lukte hem niet om de tas te pakken te krijgen. Hij is gevlucht in de richting van het ziekenhuis.

De politie laat weten dat er een beperkt signalement van de verdachte bekend is. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur, tussen de 35 en 40 jaar oud.

Het slachtoffer is zeer geschrokken. Ze plaatste afgelopen week zelf al een bericht op facebook met een oproep aan getuigen:

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de verdachte. De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. De politie ontvangt ook graag eventuele beelden uit die buurt op dat tijdstip, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. Deze kunnen met de politie worden gedeeld via het tipformulier. Zaaknummer: 2023182123.

Bijdrage door Michel Schermer

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Aaf Aafjes

    Dit soort figuren horen met deze misselijk makende mentaliteit en totaal respectloos gedrag niet in het openbaar thuis. Opsporen en snel ook en graag als invalide opsluiten. Dwz straf uitzitten in een rolstoel. Hufter!!!. Getekend man die ook rolstoel afhankelijk is. Hier word ik echt kwaad om. Slachtoffer sterkte want die laat je niet zo achter je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *