Vrijdagmiddag – 22 maart – heeft rond 14.00 uur een poging beroving plaatsgevonden aan de Hogeweg in Wormerveer. Door tussenkomst van een voorbijganger is de beroving mislukt.

Een minderjarige jongen fietste op de Hogeweg toen hij werd gestopt door drie jongens. Hij moest zijn persoonlijke bezittingen aan hen afgeven. Op dat moment liep een onbekende man langs die de jongens toesprak het slachtoffer met rust te laten. Door zijn hulp is de beroving mislukt.

De politie heeft een signalement van de drie verdachten gedeeld. Het zou gaan om drie jongens in de leeftijd van 14 – 16 jaar met een licht getinte huidskleur en volledig in het zwart gekleed. Eén van de verdachten droeg een gouden oorbel. Twee van de verdachten zaten op een fatbike en de andere verdachte op een OV-fiets.

De politie doet komt graag in contact met getuigen én met de behulpzame man. heb je vrijdagmiddag rond 14.00 uur iets gezien? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. Je kunt ook gebruik maken van het tipformulier van de politie. Zaaknummer 2024061335.

Tekst: Redactie De Orkaan, Bron: Politie, Foto: Orkaan Archief