Gisteravond rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat er een steekpartij zou hebben plaatsgevonden in het Burgemeester In ’t Veldpark in Zaandam. Vlak daarna zouden er op twee locaties ook personen gevochten hebben en mishandeld zijn.

De politie laat zojuist weten dat er twee personen zijn aangehouden en een 41-jarige man uit Zaandam.

Gisteren meldden we dat een slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. Het is inmiddels duidelijk dat er twee slachtoffers zijn. Het is onbekend hoe het met deze slachtoffers gaat. De politie laat weten dat er twee mannen zijn aangehouden.

In en buiten het kermisterrein zouden verschillende personen met elkaar gevochten hebben. Hierbij heeft zeker één persoon ook een steekwapen gebruikt. Een man en een vrouw moesten voor hun verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis. Ter plaatse kon de politie een 36-jarige man uit Amsterdam aanhouden. Later meldde een tweede verdachte zich op het politiebureau. Deze 41-jarige man uit Zaandam is ook aangehouden.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar wat er heeft plaatsgevonden en heeft al een aantal getuigen gesproken. Heb je informatie en/of beelden, dan kun je deze delen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. 00. Het is ook mogelijk om tips en beelden met de politie te delen via het tipformulier.