Gluren bij de Buren Zaanstad: aanmelden voor zondag 2 juli

Het amateurkunstfestival ‘Gluren bij de Buren’ komt deze zomer voor de derde keer naar Zaanstad. Op zondag 2 juli veranderen een heleboel tuinen en veranda’s in podia.

Tijdens het festival treden lokale amateurkunstenaars tussen 13.00 – 18.00 uur op in de openlucht.

De organisatie is op zoek naar acts. Amateurkunstenaars van alle disciplines zijn uitgenodigd. Jazz-trio’s, breakdancers, musicalsterren, balletdansers, grappenmakers of kleinkunstenaars, iedereen is welkom om op te treden. Daarnaast wordt er ook naar tuinen gezocht. Van postzegeltuin tot royaal dakterras, tuinen van alle soorten en maten kunnen meedoen.

Wil jij meedoen aan dit festival? Aanmelden kan tot en met zondag 14 mei via een aanmeldformulier.

Persoonlijk programma

Alle optredens duren 30 minuten en zijn verdeeld over de gemeente. Bezoekers kunnen lopend of met de fiets van locatie naar locatie struinen. Hierdoor maken bezoekers kennis met buurtgenoten en lokaal talent. De toegang voor dit festival is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Dat kan via de spaarpotten op locaties tijdens het festival en/of via QR-codes op drukwerk. De vrijwillige bijdrage maakt het voor de organisator Stichting de Bühne mogelijk het evenement te (blijven) organiseren.

Op de website www.glurenbijdeburen.nl worden na 14 mei alle deelnemende acts en tuinen vermeld. Je kunt dat alle deelnemers per adres vinden en een persoonlijk programma creëren. Zet de datum alvast in je agenda!

Foto (bovenaan): Kyman Cheng

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *