Guisweg Zaandijk in kaart: Slijterij Saendyck van nr. 35

Drank! Liefst mateloos met mate, is een van onze hobby’s. Het gaat misschien wat ver om de Guisweg te bestempelen tot ‘drankweg’ van Zaanstad, maar, laten we zeggen dat we er aan ons trekken komen!

Een halfjaar geleden kregen we een mail van Annemiek van ‘Malle Miek’. Zij vond het hoog tijd om haar straat eens uit te lichten. Een bedrijfsvereniging heeft ze niet, maar leuke buren wel!

Samen bedachten we een interactieve kaart waarop ondernemers zich voor een klein bedrag kunnen laten uitlichten.

Patricia van Slijterij Saendyck kennen we al, vanaf het moment dat ze de zaak zo’n drie jaar geleden overnam. We vinden haar leuk en ze weet veel over onze hobby! Maar eigenlijk is het een sport: we proberen telkens weer met een bijzonder biertje onder de arm te vertrekken. Een vrij makkelijke sport, dat geven we direct toe, want we scoren altijd. Na het filmpje tikken we verder:

Wij kunnen het ons niet voorstellen dat je iets mist als je de winkel instapt, maar Patricia gaat graag op jacht als dat het geval is. Ze staat open voor tips, leert constant bij en wordt blij als ze jou blij maakt.

Hier zie je de slijterij in kaart:

Slijterij Saendyck is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bezorgen is ook mogelijk.

Ps. Ook van De SPAR werden we blij!

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *