Help! Verf, raambekleding en planten gezocht!

Op de foto hierboven zie je styliste Susan Rietveld – Suus voor vrienden – van Stuff & Styling hard aan het werk. Doorgaans is ze meer van het bedenken en het ontwerpen, maar voor bijzondere klussen maakt ze een uitzondering. 

Zo’n bijzondere klus trof ze via de Zaanse Uitdaging (de maatschappelijke ‘makelaar’ van onze streek): een jonge Zaanse horecaondernemer komt in de knel en niet uit de verf door omstandigheden die hij niet had kunnen voorzien. En dan hebben we het over meer dan over de ongelofelijke last waarmee alle horecazaken momenteel belast zijn. 

Hoewel de Uitdaging zich doorgaans niet richt op hulp aan ondernemers (ondernemers beantwoorden in ‘normale’ omstandigheden juist een hulpvraag) besloot Uitdaging-manager Bas Husslage de handschoen op te nemen vanuit het idee dat de wijk er beter op wordt als dit bedrijfje floreert. 

Styliste Susan Rietveld en Zuiver Designmeubelen werden benaderd en de weg naar boven is ingezet. 

Toch zijn er nog noten te kraken. Susan heeft bedacht hoe de vrij kleine ruimte gezellig, uitnodigend en passend gemaakt kan worden op een manier die aansluit bij het idee van de ondernemer maar ook bij de buurt.  

Vraag 

Zuiver sponsorde mooie spullen, maar er is meer nodig. Verf, raambekleding, planten… Mocht je in de situatie zitten dat je iets kan missen en wil helpen: graag! De ruimte is klein, elk gebaar is groots. Mail ons, de Zaanse Uitdaging of Susan (info@susanrietveld.nl. We zijn blij met betrokkenheid!

Susan gaat de komende weken, samen met de ondernemer aan de slag. Wij volgen de ontwikkeling.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *