Exitgesprek met Kim Muller (Zaantheater) 

Tip van Kim, Kim’s Keuze, Kim’s Keuze Live… al jaren varen bezoekers aan het Zaantheater blind op de kennis van Kim. Haar tips stellen zelden teleur en als dat al het geval is dan maakt haar immer stralende aanwezigheid alles goed. 

Maar programmeur Kim Muller verlaat haar geliefde theater na 20 jaar. 

Voor wat? Dat weet ze nog niet precies. Maar ze gaat ervan uit dat de ruimte die in haar hoofd zal ontstaan wordt opgevuld met iets dat klopt bij de tijd die voor haar ligt. 

Wij nodigden Kim uit op de redactie voor een exitgesprek en beloofden het terug te knippen tot 5 compacte minuten. Tijdens het knippen ontdekten we dat we het leuker vonden om het gesprek compleet te houden. 

Het ging over tongen met Theo, haar potentiele opvolger, de leukste artiesten en meer… 

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Edwin Kleiss

  Dank voor het mooie tijdperk Kim en veel plezier met wat je ook maar mag gaan doen.
  De 594 interviews die we door de jaren heen hebben gehouden ga ik nog maar eens terugluisteren om af te kicken 😉 .

 • Kim, dankjewel voor alle jaren in het Zaantheater, als onze ‘buur’, voor de tips en leuke gesprekken. We gaan je zeker missen en zijn tegelijkertijd benieuwd naar je opvolger en wat je hierna gaat doen. Veel plezier daarmee!

  Bas en Eelco

 • Thea Dekker

  veel succes, Kim! Stoere stap 👍

 • Tineke Mengerink-Mensink

  Hallo Kim,

  Wens je heel veel succes Kim met de nieuwe weg die je inslaat. Vond je altijd heel aardig en toegankelijk tijdens mijn werk voor Dagblad Zaanstreek en ook tijdens de inmiddels al vele jaren van bezoek met mijn vriendin in het Zaantheater.

  Het ga je goed Kim!

 • Mieke Pelle

  Wat een dappere en gedurfde keuze. Ik heb heel veel genoten van met name ook de liefde voor het theater bij de jeugd brengen dmv het project van de reporters, die via het basisonderwijs gezocht werden
  Daarnaast heb ik ook heel veel voorstellingen bezocht, zowel zelf als via het cultuurmenu van het basisonderwijs, die ik heel erg gewaardeerd heb.
  Je bent heel enthousiast, fus er komt vast iets op jouw weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *