Het houdt niet op…⚡$%💀! Dossier Station Krommenie Assendelft

Gisterochtend startte de werkdag van Martin Kreekel van ‘Martin’s Broodjes en Boontjes’ op het station Krommenie Assendelft ijskoud.

We schreven het (helaas) al vaker, maar Martin is optimist tegen beter weten in.

Toch werd hij moedeloos toen hij zag dat iemand de timerknop had laten smelten die ervoor zorgt dat de heater aan kan gaan, om het (koude) station ietwat te verwarmen. Het station is koud, en dat zal het waarschijnlijk nog wel even blijven (de tekst gaat na de foto van de gesmolten knop door)

Motie

Kom op nou toch, mensen! Genoeg is genoeg hoor. Het dossier dat wij inmiddels hebben opgebouwd over de vernielingen op ‘zijn’ station is vuistdik, en start al in 2015 (De Orkaan bestond toen maar net!). Volg vooral de blauw/grijze pijl onder dit artikel als je moedeloos wilt worden. Het lijkt ons vrij belachelijk dat na al die jaren en communicatie met de gemeente een motie nog nodig is, maar helaas… Het is:

Morgen wordt de motie van DZ en POV in de raad gebracht met de vraag om actie. De vergadering is live te volgen, maar je kan natuurlijk ook zelf ‘live’ heengaan.

Het zou mooi zijn als we de komende jaren niet meer over dat station hoeven te schrijven. Van ondernemer Martin – die zijn nek uitsteekt, zich inzet en oog heeft voor zijn omgeving – krijgen we nooit genoeg, maar van het gekloot met toezicht en adequate steun wel.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • TheMX

    Ik neem aan dat de heater warm wordt? Kunstof en plastic smelten door hitte. Zou langdurig gebruik van de heater niet gewoon de oorzaak kunnen zijn?…

  • E.J.A. Wakker-Busquet

    Krommenie, een Station dat te Open is geen beschutting voor reizigers. er zou een gesloten wand moeten komen. met een poort waar toegang met abonnement of kaart moet plaatsvinden.
    helaas vind ook zwart rijden makkelijk plaats vanaf dit station.
    liften zijn altijd en overal een probleem cameratoezicht noodzakelijk. bovendien strafmaat invoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *