Hit the road Jack #4: Portugal en Spanje

In de podcastserie Hit the road Jack op Radio Orkaan volgen we Jack Wink. Hij verkocht zijn huis en kocht een camper.

Sinds 31 december is hij op reis door Europa. Wij reizen met hem mee.

Na het vieren van nieuwjaar in Duitsland reed de camper van Jack linea recta naar Portugal, daar werd het prachtige bedevaartoord Fatima bezocht.

Verder moest er met handen en voeten worden gecommuniceerd in restaurants, “ik geloof dat ik het bord van het personeel heb opgegeten” en stond hij in Frankrijk langs de weg met pech. Ook storm Corrie speelde met de camper.
Luister naar Hit the road Jack aflevering 4.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Margit Mize

    Wat leuk! Jack zat met mij in de OR van het bedrijf waar wij werkten en kwam mij bezoeken in Calafell. Calafell ligt in de provincie Tarragona ongeveer 65km ten zuiden van Barcelona aan de kust. We hadden elkaar jaren niet gezien, want ik was naar de UK verhuist en daarna naar US waar ik jaren gewoond en gewerkt heb.
    Het was zoal Jack zei, we namen gewoon de draad weer op. Heel gezellig en hij geeft mij per WhatsApp deze podcast gestuurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *