Komt allen morgen naar PRKPRTY!

Red het Koogerpark! Kom feesten!

Het Koogerpark is een van de meest gezellige parken uit de Zaanstreek en dat komt onder meer door de mensen die zich belangeloos inzetten om het leuk, schoon, leefbaar en levendig te houden.

Net ontvingen wij een bericht van een van die mensen:

“Beste Orkaan, ik ben teleurgesteld, maar jullie kunnen het goed maken… Nog geen woord in De Orkaan, over ons grootse benefiet voor de Stichting Koogerpark! In het Koogerpark morgen, het grootste Zaanse muziek -en meer- evenement van het jaar met 13 (!) Zaanse formaties op twee podia….”

We braken! Want hoe hebben we dit over het hoofd kunnen zien? Wie is hiervoor verantwoordelijk? Koppen gaan er rollen! Gelukkig kregen we de kans om dit op de valreep recht te zetten, maar hierover is het laatste woord ter redactie niet gesproken…

Programma:

Naast een proffesioneel BOOTCAMP voor de sportieve parkbezoeker, is er een proffesioneel schminkster, Aja, voor de kids, kunnen er CrazyCat tijdelijke tattoos gezet worden, zorgt theaterschool Thomuz voor supriseacts en is er een “de vloer op”improvisatietheater van de Theatwermijn. En dit naast een keur aan artiesten, waaronder Honeybadger, First-E, The Timeflies, A Million Strong, Tomahawk, The Surphonics, Jerney Kate, Five4Fun en Blue Blossom.

De foto boven is gemaakt door Menno de Haas.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *