LIVE-LIVE-LIVE! Kerstboom LIVE-LIVE-LIVE!

Een levende kerststal vonden wij wat afgezaagd, maar we zijn wel dol op tradities. Daarom schenken we jou een levende kerstboom! Bekijk hem maar eens rechts in je scherm.

Een kerstboom is traditie. We kunnen een eind teruggaan (iets met midwinter en oude Germanen), maar voor ons hoort hij bij deze tijd. Het mooie is dat je er zwarte ballen, witte ballen of kleurenballen in kan hangen: het mag allemaal! Een bindend boompje zonder discussie!

Levend?
Ja! Levend en live! Je kan er naar kijken als je wakker wordt, zelfs midden in de nacht. En hij is er voor je als je aan het werk bent, bankzit of als je op je spinningfiets zit in de sportschool. Lekker tijdens de pauze terwijl je een broodje eet (of een kerststol!), of op de wc of… nou ja, eigenlijk altijd als je ons bezoekt!

Wat zie je?
Een kerstboom! Ja! Echt Live! Om heel eerlijk te zijn denken wij dat een waarschuwing op zijn plaats is… In eerste instantie denk je dat het om een livestream gaat van een willekeurige boom. Echter… als je iets langer kijkt, dan zie je soms een boomblaadje dwarrelen, vogels vliegen, een konijn door het beeld rennen, regen vallen als het buiten regent, sneeuw vallen als het sneeuwt…

Ja?
Onze boom is verslavend. Wanneer je echt kijkt… en dan bedoelen we echt. Dan wil je meer zien. En wij garanderen je dat er meer is. Tot en met kerst. Kijk, en verwarm je geest.

PS. De muziek kan je uitzetten…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *